Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• като цвят са ок, но като текстура леко се бият с боята на колата така да се каже. конкурират се и затова можеби си със смесени чувства. то въпроса е на теб да ти харесват.
    сега като гледам решетката отпред, може и с хром да изглежда добре ама да не стане много пимп. може и с по-графитен карбон, ама не прекалено тъмен, да се вижда че нарочно са направени така.
    точка

Comment

• На мен ми допада, пък и видях огледалото на живо.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• И на мен много ми харесват
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
          Гледайте сега, фолиото струваше 10лв. за парче 30/110
          Като консуматив все ми е тая. Идеята ми беше, че и двете ми коруби са счупени, на едната дори липсва парче. Така или иначе ще се занимавам да прекарвам осветление в огледалата, сега с корубите които ми прати Колев мога да направя тази лека корекция. Иначе боядисването с цвета на колата един господ знае, колко ще ми струва и колко ще е същия цвят. Просто това е един вид някакво евтино решение. Относно отлепването... винаги намазвам края с лепило и после няма мърдане, пък и да мръдне голяма работа все пак говорим за 10лв. Това не съм го разтягал много много... просто го направих на бързо за 15-тина минути.
          Аз съм се занимавал с фолиа и мога да кажа, че 3М имат за всякакви условия, правил съм фолиа за цели коли и хората винаги са били доволни. Може да се напечати почти всякакъв цвят и след това се слага ламинат и става супер здраво. Мисля скоро да ходя (понеже вече не работя там) да си направя фолио за задните стъкла в цвета на колата- и такова съм правил и става много яко. Ако имате познат, който да работи с такива работи питайте. Аз мога да ви насоча към фирмата в която съм работил, но не знам дали човека, който работи на моето място може да прави такива неща. А за по-непретенциозните към цветовете има цветни фолиа, но не във всички цветове.
          145 1.6 boxer
          146ti

Comment

• хора кви носачи да взема за 145-ца .. трв немога да си позволя .. щото са по 160 лв .. нещо до 100лв хубаво има ли или сичко е дроБ

Само левия е заминал но предполагам ще трябва да сменя 2та нали не се сменят по 1 ?
            alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
            Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
              хора кви носачи да взема за 145-ца .. трв немога да си позволя .. щото са по 160 лв .. нещо до 100лв хубаво има ли или сичко е дроБ

Само левия е заминал но предполагам ще трябва да сменя 2та нали не се сменят по 1 ?
              Земи си само лев TRW
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                хора кви носачи да взема за 145-ца .. трв немога да си позволя .. щото са по 160 лв .. нещо до 100лв хубаво има ли или сичко е дроБ

рециклирай !
                точка

Comment

• И аз съм на това мнение.
                  РЕЦИКЛИРАЙ!
                  Когато си оправим пътищата тогава може и да има смисъл новото.

п.с.
                  последната глупост която сътворих, и с която вдигам още 32.78 конски сили на алфичката. Готово е и дясното огледало(черната емблемка е остатък и е само за снимката):

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                    И аз съм на това мнение.
                    РЕЦИКЛИРАЙ!
                    Когато си оправим пътищата тогава може и да има смисъл новото.

п.с.
                    последната глупост която сътворих, и с която вдигам още 32.78 конски сили на алфичката. Готово е и дясното огледало(черната емблемка е остатък и е само за снимката):

Ееееееееее брат много добро ... пфф стои страхотно на огледалцето )) и на колата ако има същия ефект :
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• това със емблемата е наистина много красиво ама трябваше да я коронясате тая змия иначе е 6 точки
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Колеги, откъде да си купя щипки за пластмасите в купето?
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

• Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
                          Колеги, откъде да си купя щипки за пластмасите в купето?
                          Преди 2-3 години си взех всякакви щипки от ЕМ Комплект - София 1309, ж. к. Зона Б 18, бл. 1
                          бул. Сливница срещу магазин Кенар

На сайта им гледам, че и в Дружба имат магазини.
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• огледалата с емблемките много ме радват
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                              Преди 2-3 години си взех всякакви щипки от ЕМ Комплект - София 1309, ж. к. Зона Б 18, бл. 1
                              бул. Сливница срещу магазин Кенар

На сайта им гледам, че и в Дружба имат магазини.
                              Ами аз първо там отидох, но нямаха. После бях в още няколко магазина, но уви... Та затова реших да попитам
                              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

• Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
                                Ами аз първо там отидох, но нямаха. После бях в още няколко магазина, но уви... Та затова реших да попитам
                                Аз ходих в магазина им в Дружба, носих си мостра от оригиналните щипки, но нямаха такива, в крайна сметка взех някакви дето по каталозите им, трябва да са еднакви за фиат/ланча/алфа, ама се оказа че не е баш така...

Та ако намериш от някъде пиши пак
                                sigpic
                                146 1.9 JTD, 99'

Comment

Working...
                                X